Logo gemeentenieuwsonline.nl

Wandelen op woensdag

GROESBEEK - “Mensen helpen om weer zelfredzaam te worden. Dat is mooi om te doen. Daardoor worden ze gelukkiger. Mensen die ik voor kortere of langere tijd begeleid, zowel jong als oud, zie ik blijer worden als ze meer contacten krijgen met andere inwoners. Soms zijn het kleine dingen waar je iemand al mee vooruit helpt. Samen een spelletje doen of naar de markt, of samen bewegen! Bijvoorbeeld samen een stevige wandeling maken. Wandelen is goed voor iedereen! Goed voor je lichaam en goed voor je geest.”

Daarom start Farnosh Amini, een wandelclubje. Én ze zoekt ook mensen die mooie routes kennen en het leuk vinden die ook aan anderen te laten zien. "Lekker stevig doorstappen, is de bedoeling en ondertussen genieten van elkaars gezelschap en van de mooie omgeving. Kost niets! Maar misschien daarna nog gezellig een kop koffie, die is dan wel voor eigen kosten.”

Voor wie: voor iedereen in Groesbeek die van een mooie wandeling houdt en het ook leuk vindt om kennis te maken met Groesbekers wier wieg in een ander land heeft gestaan.

Wanneer: woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. “We starten op woensdag 5 augustus. Loop je mee?”

Verzamelpunt: Take a Breake, Hoflaan 1a, Groesbeek.

Aanmelden kan mondeling bij Farnosh Amini of bij Rozita Ehsani of via de mail van farnosh@agile-welzijn.nl,www.agile-welzijn.nl.

Meer berichten