Logo gemeentenieuwsonline.nl

Hulde aan de Millingse zorg

MILLINGEN - "De eerste personen hebben zich naar aanleiding van ons vorige artikel over de helden in de (corona) zorg bij ons aangemeld. Er is echter nog ruimte. Wij doen dan ook nogmaals een oproep. Let op: deze oproep is vanwege de nog beschikbare ruimte uitgebreider als voorheen."

Personen die werken in de zorg in Millingen aan de Rijn (ongeacht of zij in Millingen wonen) kunnen zich opgeven voor een gezellige middag bij ons verenigingsgebouw. "Wij serveren op 15 augustus in de middag pannenkoeken en een drankje aan deze helden in de zorg. De middag wordt muzikaal opgeluisterd door een d.j."

Helden in de zorg zijn in onze ogen natuurlijk ook de mensen die werken in een apotheek, een huisartsenpraktijk, in de thuiszorg en natuurlijk de artsen zelf. "Geef je op door te bellen met Guus Hakvoort (06 18017231) of meld je aan via e-mail pannenkoekenzorg@outlook.com."

Opgeven kan tot 1 augustus. Elke deelnemer ontvangt persoonlijk bericht over de details van die middag. Carnavalsvereniging De Deurdouwers heet een ieder in de zorg van harte welkom.

Meer berichten