Vrijwilligerswerk Berg en Dal

Algemeen

BERG EN DAL - Het Vrijwilligerssteunpunt verzamelt alle vacatures uit de gemeente en bemiddelt potentiele vrijwilligers aan organisaties. De zorgorganisatie Kalorama organiseert inloop en ontmoeting in Kerstendal, Berg en Dal en in Kulturhus Beek. Daarvoor zijn ze op zoek naar vrijwilligers.

Het gaat om koffie schenken, een praatje maken en meedoen met activiteiten. Daarnaast is het mogelijk om te helpen bij het koken voor ongeveer twintig gasten. In Zorgcentrum ’t Höfke, Beek ben je van harte welkom om mee te helpen in de huiskamer voor mensen met dementie. Bewoners en gasten van de inloop hebben de activiteiten en sociale contacten enorm gemist, tijdens de sluiting wegens Corona. Wil jij, nu het weer kan, van grote betekenis zijn en bijdragen aan hun kwaliteit van leven? Zin om eens aan te sluiten? Zeker in deze vakantietijd, van harte welkom op verschillende dagen. Contactpersoon; Sandra Sennef, 06 20511027, s.sennef@kalorama.nl.

Zorggroep De Laren; in Villa Hamer, Berg en Dal is persoonsgerichte zorg erg belangrijk. Zij zijn op zoek naar vrijwilligers die met bewoners van de Villa activiteiten willen ondernemen. Zoals samen een kopje koffie drinken, de krant lezen, een spelletje spelen, herinneringen ophalen et cetera. Bel of mail naar Peter Degger, 06 29165052; p.degger@zorggroepdelaren.nl.

Kijk op www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/bergendal. Voor meer informatie kunt u mailen naar het Vrijwilligerssteunpunt vspbergendal@fortewelzijn.nl of bellen naar Forte Welzijn: 085 0406066. Staat er geen geschikte vacature voor je bij dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Uitgelicht

Digitale krant