Logo gemeentenieuwsonline.nl

Leren bridge bij Bridgeclub Malden

MALDEN - "Hebt u kaarten altijd al leuk gevonden, maar kunt u nog niet bridgen, maar wilt u graag de fijne kneepjes van het bridge spel leren? Bridgeclub Malden begint 9 september om 10.00 uur in Maldensteijn.met een bridge-cursus voor beginners."


In dertien bijeenkomsten op de woensdagen van 10.00 - 12.30 uur leert u de basisbeginselen van het bridge spel. De lesmethode is gebaseerd op 'Bridge in een flits' van Berry Westra. De lessen worden gegeven door Ryks de Jong, gediplomeerd bridge-docent.

Lokatie: MFC Maldensteijn, Kerkplein 8 in Malden. De kosten zijn 130 euro voor dertien bijeenkomsten van 2,5 uur. In verband met het coronavirus wordt rekening gehouden met de voorschriften van het RIVM en de Nederlandse Bridge bond. Aanmelden voor 1 september, via secretaris@bridgeclubmalden.nl.

Voor meer informatie Annemiek Mannaerts: 024 3581117. Of via secretaris@bridgeclubmalden.nl. Men kan ook de site van de bridgeclub Malden bezoeken op www.bridgeclubmalden.nl.

Bridge is een gezellige en waardevolle investering voor nu en later. Een veel gehoorde reactie van nieuwkomers is 'wat jammer dat ik niet eerder kennis heb gemaakt met bridge'.

Meer berichten