(foto: Anne)
(foto: Anne)

Massagepraktijk Charlotte Sederel weer van start - juist nu

Zakelijk

MALDEN - Het kan weer! Vanaf heden kun je weer terecht bij Charlotte Sederel Massage, in Malden. Met de juiste maatregelen kan er gelukkig weer op een veilige manier worden gemasseerd. "Echt geweldig om weer te kunnen beginnen", aldus Charlotte, "omdat het juist nu zo belangrijk is."

Wanneer je gezond wilt blijven en je immuunsysteem een boost wilt geven is het belangrijk om te ontspannen en goed te slapen. Stress- en pijnklachten zitten dit soms in de weg. Het is belangrijk om daar iets aan te doen, omdat anders de klachten (ongemerkt) erger worden, je meer vast gaat zitten of pijn verergert. Hoe verder van huis, hoe langer de weg terug.

Een liefdevolle en stevige massage helpt. Omdat je op verschillende niveaus ontspant kan het lichaam herstellen. Dit betekent dat spanning, stress en pijn afnemen waardoor je je frisser en vitaler gaat voelen. Je komt meer in balans en gaat jezelf op een liefdevollere manier zien. Tijdens de sessies wordt zorgvuldig rekening gehouden met de Covid-19 richtlijnen van het RIVM, bijvoorbeeld door de ruimte voor- en na iedere afspraak grondig zeer schoon te maken.

"Wanneer je een afspraak maakt bespreken we altijd de aanleiding van je komst om te kijken wat ik voor je kan doen. Wil je meer informatie over de aanpak, ga dan naar www.charlottesederelmassage.nl."

Massagepraktijk Charlotte Sederel, Droogsehof 4E, Malden, 06 12371754.

Uitgelicht

Digitale krant