Chantal Faas samen met haar vader Kees ophet buitenterras met prachtig uitzicht. (foto: Ilona Kuster)
Chantal Faas samen met haar vader Kees ophet buitenterras met prachtig uitzicht. (foto: Ilona Kuster) Foto: ilona kuster;

Parel aan Mookerplas weer open!

Zakelijk

PLASMOLEN - Voormalig eetcafé 'De Boei' aan de jachthaven in Plasmolen opent maandag 9 november zijn deuren weer. Met een nieuwe eigenaar en een nieuwe naam: Eetcafe Buitengewoon.


"Weliswaar door de coronatijd als take away en bezorgrestaurant, maar we kunnen eindelijk open", aldus eigenaresse Chantal Faas (26). "We werden benaderd om dit restaurant over te nemen. Eigenlijk waren we direct heel enthousiast. De ligging, het sublieme terras en de locatie zijn natuurlijk top. We willen een informele sfeer, een plek waar je je thuis voelt en graag bent."


"Koken doen we heel puur met authentieke recepten. Onze koks hebben over de hele wereld gewerkt en daar de kunst van de lokale bevolking afgekeken. Dus als we bijvoorbeeld een Surinaams gerecht op de kaart hebben, is dat ook zoals de mensen
dat in Suriname eten."

Eetcafe Buitengewoon heeft een leuke menukaart met vriendelijke prijzen. "Ook introduceren wij de echte Latijns-Amerikaanse streetfood. Die importeren wij uit Amerika. De echte burgers, de originele toppings, niet in Europa verkrijgbaar bij supermarkten, maar origineel."

Ook de wijnkaart bij Eetcafé Buitengewoon is ongekend. Met 58 wijnen van 19 euro
tot 295 euro de meest diverse wijnkaart uit de wijde omgeving

Eetcafé Buitengewoon, Witteweg 9, Plasmolen, 024 3605876; www.eetcafebuitengewoon.nl; zeven dagen geopend van 16:00 tot 21:00 uur.

Uitgelicht

Digitale krant