Afbeelding

Massagepraktijk Isis in Nederasselt voor rust en harmonie in je lichaam

Zakelijk

NEDERASSELT – Bianca Duits is al enkele jaren actief met haar massagepraktijk Isis. Sinds kort heeft ze haar praktijk gevestigd in het natuurhuisje Nederasselt, waar ze als gediplomeerd Ayurvedisch massagetherapeut haar cliënten in een sfeervolle en rustgevende omgeving ontvangt.

In dit leefstijlcentrum worden -ook in samenwerking met andere disciplines, met ondermeer een Ayurvedische arts- meerdere behandelingen gegeven. Afgestemd op de wensen en behoeftes van de cliënt. Je kunt ook gebruik maken van een compleet tweedaagse reinigingskuur met verblijf in het natuurhuisje.

We leven in een drukke, hectische wereld. We snakken naar rust en ontspanning. Massage kan een goed hulpmiddel zijn om rust en harmonie in je lichaam terug te brengen. Dat geldt met name voor de Ayurvedische massage.

Stress, burn-out, vermoeidheid, rug- en spierpijn? Hoofdpijn, slapeloosheid, verdriet? Met Ayurvedische massage kan de pijn worden verlicht! Zelfs cliënten met reumatische klachten en huidaandoeningen hebben er baat bij. Het is een zachte massage zonder te veel druk. “Pijnverlichtend, ontspannend, rustgevend. Het versterkt het immuunsysteem en geeft een gevoel van welzijn”, aldus Bianca, die met haar praktijk gevestigd is in het natuurhuisje Nederasselt naast haar woning.

In massagepraktijk Isis zijn meerdere (duo)behandelingen mogelijk voor jong en oud. Zoals in combinatie met de Swedana, een mini-kruidenstoomcabine of met klankschaalsessie. Ook kinderen (met ouder) zijn welkom. Op de website staan de diverse mogelijkheden vermeld.

Massagepraktijk Isis, Sluisweg 1, Nederasselt; telefoon 06 48272098; www.massagepraktijk-isis.nl.

Uitgelicht

Digitale krant