Afbeelding

Vorig jaar uit de grap geboren en meteen 'n succes! Oliebollenavontuur bij SPAR Molenhoek wordt traditie

Zakelijk

MOLENHOEK – Ja hoor, ze zijn er de laatste week van dit jaar weer: de oliebollen bij de SPAR supermarkt. Klanten vragen er nu al naar. Want wat heeft Molenhoek en omgeving gesmuld van deze meer dan overheerlijke oudjaarslekkernij. Vanaf zondag 27 december bakt het team van de supermarkt ze weer en worden ze vers in de oliebollenkraam verkocht.

Eigenaar Assad Yousufzai weet het nog als de dag van gisteren, toen geopperd werd om oliebollen te gaan verkopen in de supermarkt. Oké, oliebollen, ja. Maar dan wel kwaliteitsbollen! Zelf bakken dus. Nee, da’s een grap. Of toch niet? Maar wat is een goede kwaliteit? De oliebollen moesten beter zijn dan die uit zomaar een pak. Het moest een eígen SPAR-oliebol zijn. Assad won advies in bij Pauline en Marleen van La Rochelle. “Die ontwikkelden een uniek recept met hoogwaardige ingrediënten. En het resultaat was ongekend; dat heeft iedereen kunnen proeven.”

De smakelijke en luchtige oliebollen, vonden vorig jaar met de dag meer en meer gretig aftrek. Op oudjaarsdag was de bekendheid al zo groot, dat er zich rijen klanten aan de kraam vormden. De als grap begonnen oliebollenavontuur was een groot succes!

"Dit jaar zijn we er weer met de kraam. Vanaf zondag 27 december tot en met 31 december. En we maken het oudjaarsdag extra gezellig met warme chocomelk en glühwein.” De oliebollen kunnen ook besteld worden, zowel telefonisch als via de bestelformulieren in de supermarkt. Afhalen kan dan aan de kraam.

SPAR Molenhoek, Prinsenweg 13, Molenhoek; 024 3584756.

Uitgelicht

Digitale krant