Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Ren&eacute; Hendriks)</p>

(foto: René Hendriks)

(Foto: Rene Hendriks)

Nieuws van KBO Beek

BEEK - Voorlopig zijn de vooruitzichten, wat betreft de activiteiten van KBO Beek door het Engelse variant van het virus op een laag pitje gezet, maar aan de horizon gloort licht in deze duisternis, vooruit blijven kijken dus.

Bewegen blijft belangrijk vooral na een lange periode van lockdown. Wanneer er groen licht gegeven wordt door het kabinet, is sporten weer mogelijk bij de KBO Beek.

"Bij onze Bewust Ouderen Fitness groep, maandagmiddag van 16.45 tot 17.45 uur in de sporthal van het Kulturhus van Beek, kunnen nog enkelen zich aan gaan sluiten, mee doen kan direct, u voelt er zich meteen bij thuis, een groep onder deskundige leiding van Chiquita die veel aan sporten doet. Kom er bij en probeer. Om alvast de draad op te pakken heeft Chiquita lessen/oefeningen gemaakt voor onze leden die online thuis gedaan kunnen worden, zo bent u op niveau als de lessen in de zalen weer beginnen.

Lid, of donateur worden van de KBO Beek loont zich altijd, voor twintig euro per kalender jaar wordt u van alle, voor u belangrijke zaken op de hoogte gehouden. Doe het nu!

Wij zijn met kleine stapjes op de weg terug maar of onze viering met Pasen (zie foto) al doorgang kan vinden is nog lang niet zeker, er is hoop op verruiming 23 februari horen wij weer meer over onze toekomst. Voor meer info: 024 3226377.

Meer berichten