Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Joop Verstraaten)</p>

(foto: Joop Verstraaten)

(Foto: Joop Verstraaten)

’t Zwaantje komt met eigen wandelchallenge

MOOK – Eigenaar Richard Meeussen van ’t Zwaantje aan de Bisselt op de grens van Mook en Groesbeek heeft in navolging van de wandel challenge van Marian Schijf een eigen wandelchallenge ontworpen.

Hij heeft liefst tien wandelroutes – met een glimlach – op een houten paal gezet met de volgende teksten: Plasmolen 3,2 km, Kroegjesroute Duivelsberg 8,2 km, Walk of Wisdom 136 km, Kroegjestocht Oortjeshekken 13,7 km, Kroegjestocht De Diepen 5,1 km, Kroegjestocht Wolfsberg 2 km, Santiago de Compastella 2.097 km, Rome 1.651 km, Pieterpad Maastricht 162 km en Pieterpad Pieterburen 318 km.

"Ik kwam op het idee naar aanleiding van de wandelchallence van dertig dagen van Marian Schijf", lacht Richard Meeussen. Nadat ik de tien houten verwijzingsborden had uitgezaagd heb ik medewerkster Ursela Arents – die mooi kan schrijven – de tekst erop laten zetten. Vervolgens is de paal afgelopen week de grond in gegaan en heeft nu al over belangstelling niet te klagen. Het is eigenlijk een geintje, maar het slaat wel aan."

Meer berichten