Afbeelding

Heeft u al alpaca’s gespot in Nederasselt?

Zakelijk

NEDERASSELT - Aan de dijk langs de Maas bij het Natuurhuisje Nederasselt kunt u sinds kort mooie alpaca’s bewonderen. Eigenaresse Bianca Duits van Natuurhuisje Nederasselt organiseert wandel- en slaaparrangementen met haar alpaca’s Nikos, Royal Bless You en Victoria. Dit is een unieke ervaring voor jong en oud en is uitermate geschikt voor volwassenen en gezinnen met kinderen.

"Alpaca’s zijn intelligente lieve en rustige dieren die ook van wandelen houden. Ze wandelen lekker door de wei en ze zijn net zo nieuwsgierig als u. Ze vinden alles spannend, dat kun je zien doordat hun oortjes naar achteren staan en ze kijken ook naar u. Langs de Maas met de alpaca’s aan de hand vertellen we bijvoorbeeld waar de alpaca’s vandaan komen, hoe ze verzorgd worden en andere leuke dingen die bij Alpaca’s horen. U mag de alpaca’s voeren en knuffelen en er is ruimte om foto’s te maken."

Wandelarrangement
Duurt ongeveer 90 minuten in een groep van maximaal zes personen.
De kosten zijn 25 euro per persoon en voor kinderen onder 12 jaar 12,50 euro per kind.


Slaaparrangementen
"U verblijft één nacht in het Natuurhuisje en u krijgt een wandeling met de alpaca’s en tevens andere activiteiten met de alpaca’s. Dit is inclusief beddengoed, handdoeken, kookmogelijkheid, koffie en thee. Dit is voor maximaal vier personen (twee volwassenen en twee kinderen). De kosten zijn 205 euro per boeking."


Natuurhuisje Nederasselt, Sluisweg 1, 6612 AR Nederasselt, 06 48272098,
alpaca@natuurhuisjenederasselt.nl.

Uitgelicht

Digitale krant