Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De fietsgroep van KBO Beek deed zich in de voorgaande jaren ook te goed op een terrasje. (foto: Rene Hendriks)</p>

De fietsgroep van KBO Beek deed zich in de voorgaande jaren ook te goed op een terrasje. (foto: Rene Hendriks)

(Foto: Rene Hendriks)

Nieuws van KBO Beek

BEEK - Afgelopen woensdag 28 april mochten de terrassen weer beperkt open, een klein maar ondank alles toch een goed begin.

"De versoepeling geeft toch weer een beetje vertrouwen voor onze eigen toekomst. Ook de activiteitencommissie en het bestuur van KBO Beek kijken er naar uit om weer een activiteit te mogen organiseren, elkaar weer kunnen ontmoeten. Dat is wat iedereen graag wil, al is het dan nog op gepaste afstand. In de diverse gesprekken met u, geeft u ook altijd aan dat u zelf ook uitkijkt naar een fijne bijeenkomst."

"Heeft u een zelf een idee voor onze vereniging waar iedereen van mee kan genieten, laat u het aan ons weten, wij zijn er voor u. De KBO Beek dankt iedereen die de lege flessen gedoneerd heeft aan de verenging. Het bedrag komt in zijn geheel ten goede aan onze senioren. Onze B.O.F. Groep, Bewust Ouderen Fitness, gaat ook gebruik maken van het tennisveld, zo kunnen de spel en sportactiviteiten tijden de les worden uitgebreid. Wilt u ook eens meedoen, meldt u zich dan aan bij Chiquita 024 3236479. De eerste twee lessen zijn gratis.

Voor 20 euro per kalender jaar bent u al lid van de KBO Beek en geniet u van alles wat de KBO Beek u iedere keer weer opnieuw biedt: tien maal per jaar een mooi KBO/PCOB-magazine met onze nieuwsbrief. Voor alle info van de KBO Beek: bel 024 3226377."

Meer berichten