Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Landschap Groesbeek. (foto: Irene Ploeg)</p>

Landschap Groesbeek. (foto: Irene Ploeg)

(Foto: Irene Ploeg)

Hike for Love speeddate-wandeling

GROESBEEK - Speeddating nieuwe stijl, en bovendien corona-proof: Met Hike for Love ga je heerlijk de natuur in, voor een prachtige wandeling in goed gezelschap. Het lijkt haast een welkome bijkomstigheid: Alle andere wandelaars zijn ook single!

Irene Ploeg, initiatiefneemster, spreekt uit eigen ervaring: ”De natuur ontdekken is prachtig, maar samen is alles zoveel leuker dan alleen.” Zelf heeft ze vijf jaar geleden op een klassiek speeddating-event haar Mr. Right (en inmiddels man) Rob leren kennen. En zij gunnen alle singles hetzelfde. Daarom organiseren ze nu alweer de derde Hike for Love. “Succes is verzekerd: Een heerlijke wandeling, een gezellige dag in goed gezelschap, en misschien zelfs die speciale klik.”

Dit keer begint de Hike bij het Nederlands Wijnbouwcentrum in Groesbeek op Tweede Pinksterdag 24 mei. De route gaat langs drie wijngaarden, bos en open veld. De gezellige afsluiting is tussen de wijnranken van De Colonjes. De wandeling is acht kilometer lang, en de totale bijeenkomst zal drie tot vier uur duren. Het aantal deelnemers is 12-24, en 'vol = vol'. Deze keer is de leeftijdsgroep circa 45-65 jaar. Vooral heren worden aangemoedigd om mee te doen. De deelnemers zullen twee aan twee wandelen (op voldoende afstand!) in steeds wisselende samenstelling.

Aanmelden kan tot en met zondag 16 mei per mail: singlesforlovenijmegen@gmail.com. Deelname kost vijftien euro per persoon, inclusief consumpties, vooraf te voldoen. Nadere informatie volgt na inschrijving. Meld je anders zeker ook aan voor de nieuwsbrief voor toekomstige speeddate-activiteiten!

Meer berichten