Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Jannie Bakker)</p>

(foto: Jannie Bakker)

(Foto: Jannie Bakker)

Wandelen met aandacht

GROESBEEK - Ook in de mooie meimaand is er een ‘Wandeling met Aandacht’. Veel bomen staan al in bloei. Daar gaan we van genieten tijdens de wandeling. Het wordt een wandeling met aandacht voor de natuur, voor jezelf en voor elkaar.

Op woensdag 26 mei start de meditatieve wandeling bij de protestantse kerk, Kerkstraat 18 in Groesbeek. De wandeling begint om 9.45 uur met een korte inleiding op het thema: samenkomen. “Dit keer gaan we onderweg in het bos ook wat oprapen en daar samen een mooie mandala van maken. Er wordt een uur gewandeld in een rustig tempo. Het eerste half uur is de wandeling in stilte, het tweede half uur kunnen gedachtes met elkaar gedeeld worden. Rond 11.00 uur wordt met het aansteken van een kaarsje in de kerk de wandeling afgesloten. Tijdens het wandelen nemen we de dan geldende coronamaatregelen in acht en kan er hopelijk na afloop weer buiten een kopje koffie/thee worden gedronken. De wandeling wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken van Groesbeek, er zijn geen kosten aan verbonden en iedereen is welkom.” Ria Hopman en Jannie Bakker begeleiden de wandeling.

Opgave is wel nodig en kan per mail: riahopman@xs4all.nl, maar mocht men geen toegang tot internet hebben, kan het ook telefonisch: 024 3976154.

Meer berichten