Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Beeld uit de livestream van zondag 16 mei. (foto: PKN Heumen)</p>

Beeld uit de livestream van zondag 16 mei. (foto: PKN Heumen)

(Foto: PKN Heumen)

Vanaf Pinksteren weer kerk in Heumen: fysiek én online

HEUMEN - Vanaf zondag 23 mei -met Pinksteren- is de Joriskerk weer open voor bezoekers van kerkdiensten. Daarnaast kunt u ook nog steeds online via www.pknheumen.nl de zondagse diensten die om 10.00 uur beginnen live meebeleven.


Hierbij gelden de volgende richtlijnen. Per viering zijn maximaal 25 mensen welkom, op basis van de eerste letter van de achternaam zoals hieronder aangegeven. U dient zich per e-mail aan te geven bij scriba Gerard Schoonderbeek via scriba@pknheumen.nl. Bij klachten dient u thuis te blijven en kunt u de livestream volgen. Er kan helaas nog niet gezamenlijk worden gezongen, wel zijn er een of twee voorzangers. Begint uw achternaam met een andere letter, dan kunt u zich ook opgeven voor de reservelijst indien minder dan 25 mensen zich aanmelden.

Zondag 23 mei - Pinksteren
Voorganger is ds. H.T. Kroesbergen. De eerste collecte is voor Stichting Het Kruispunt, de tweede voor de Diaconie. We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters A t/m H.

Zondag 30 mei
Voorganger is ds. M. Glastra uit Malden. De collectedoelen zijn gelijk aan 23 mei. We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters I t/m R.

Collecte
Als u niet in de kerk aanwezig kunt zijn, dan kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

Contact en voorbeden
Voor contact met de predikant kunt u ds. Hermen Kroesbergen mailen via predikant@pknheumen.nl. Voorbeden kunt u ook via e-mail aan de predikant doorgeven. Op de website vindt u meer contactgegevens.

Meer berichten