Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Paaltje met oefeningen. (foto: Marian Schijf)</p>

Paaltje met oefeningen. (foto: Marian Schijf)

(Foto: Marian Schijf)

Opening beweegroutes Groesbeek

GROESBEEK - Maandag 12 juli opent om 17.00 uur de wethouder Annelies Visser de beweegroutes buurtpark het Groeske en Park Mariëndaal. 

De kleine route van zeven palen en de grote route van vijftien palen, een initiatief van Kwiek Actieve Leefstijl, staat er glanzend uitnodigend bij. Met de Beweegroute traint men eenvoudig uw balans, uithoudingsve.rmogen en kracht. Volg de paaltjes, er is geen vast startpunt, men kan bij ieder paaltje beginnen.

De oefeningen staan in Park Mariëndaal en lopen door in Buurtpark het Groeske. Men zal merken hoe fijn het voelt, ook leuk om samen te doen!

De bordjes kan men draaien. Op iedere paal staan vier oefeningen. Drie oefeningen worden afgebeeld door middel van een tekening. De vierde oefening is een loopoefening naar het volgende paaltje. De route heeft drievarianten: Als u kiest voor de oefeningen van route A, dan hoort daar loopoefening A bij. Een volgende keer kiest u een andere variant, zo blijft de route steeds afwisselend!

Op 12 juli om 16.00 uur heeft men kans de kans om mee te oefenen. De hele zomervakantie, tot 31 augustus kan men op vrijdag om 10.00 uur aansluiten bij de trainingen die gegeven worden door Toin Jongen. Meer info bij de beweegcoach-senioren Marian Schijf: 06 13260571

Meer berichten