Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Fragment uit de livestream van 4 juli 2021. (foto: PKN Heumen)</p>

Fragment uit de livestream van 4 juli 2021. (foto: PKN Heumen)

(Foto: PKN Heumen)

Welkom in de Joriskerk in Heumen

HEUMEN - De kerk van Heumen is open! Binnen 1,5 meter passen er 25 bezoekers die de zondagse vieringen in de historische Joriskerk van Heumen kunnen bezoeken. U kunt ook live meekijken of terugkijken via www.pknheumen.nl.


De diensten beginnen op zondagen om 10.00 uur. Per viering zijn maximaal 25 mensen welkom, op basis van de eerste letter van de achternaam zoals hieronder aangegeven. U dient zich per e-mail op te geven via Gerard Schoonderbeek via scriba@pknheumen.nl. Begint uw achternaam met een andere letter, dan kunt u zich ook opgeven voor de reservelijst indien minder dan 25 mensen zich aanmelden.

Zondag 11 juli
Voorganger is de heer P.L. Kranendonk uit Sambeek. De eerste collecte is voor Het Tweede Huis in Nederasselt en de tweede voor de Diaconie. We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters I t/m R.

Zondag 18 juli
Voorganger is ds. S.M. Baayen uit Rijswijk. De collectedoelen zijn gelijk aan 11 juli. We nodigen mensen uit waarvan de achternamen beginnen met de letters S t/m Z.

Collecte
Kunt u niet in de kerk aanwezig zijn? Dan kunt u uw gift geven via rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

Contact en voorbeden
Voor contact met een predikant of het doorgeven van voorbeden kunt u mailen via scriba@pknheumen.nl. Op de website vindt u meer contactgegevens.

Meer berichten