Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Joop Verstraaten)<br><br></p>

(foto: Joop Verstraaten)

(Foto: Joop Verstraaten)

In park Mariëndaal en buurtpark Het Groeske Beweegroutes officieel in gebruik

GROESBEEK – Onder grote belangstelling is maandagmiddag het Beweegpark in park Mariëndaal en Buurtpark Het Groeske officieel in gebruik genomen. Marian Schijf was blij dat de beweegroute mogelijk is ondanks de 1,5 meter afstand houden. 

Dankzij Kwiek Fit en een financiële bijdrage van de gemeente Berg en Dal is dit beweegpark mogelijk. Ook niet zonder de leefcoaches en de vele vrijwilligers”, aldus Marian Schijf. Het is een mooie beweegroute geworden in een prachtig park evenals bij De Treffers op sportpark Zuid. 

Wethouder Annelies Visser had een en al complimenten aan het adres van Marian Schijf. “Jij hebt Groesbeek aan het bewegen gekregen en zelfs het college van burgemeester en wethouders. Jij hebt laten weten dat dit jouw laatste klus is op het gebied van bewegen in Groesbeek. Ik ben er van overtuigd dat we je gaan missen. Jij gaat de geschiedenis in dat je het college aan het lopen hebt gekregen en dat is niet mis. Er zijn drie Beweegroutes uitgezet, want bewegen is belangrijk.” Marian kreeg namens het gemeentebestuur van Berg en Dal als dank een mand om van te genieten. 

Vervolgens onthulde wethouder Visser het informatiepaneel waarop de routes van het Beweeg Park staan aangegeven.

Meer berichten