Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>KBO-leden Ooij voor museum in Asten. (foto: Bert Roodbeen)</p>

KBO-leden Ooij voor museum in Asten. (foto: Bert Roodbeen)

(Foto: Bert Roodbeen)

Dagreis van KBO Ooij

OOIJ – Het heeft lang geduurd, maar na meer dan een jaar kon donderdag 19 augustus eindelijk weer de jaarlijkse dagreis georganiseerd worden. 

Om half negen stond chauffeur René van touringcarbedrijf Leenders uit Ooij op het Reiner van Ooiplein klaar met zijn bus, zodat hij om negen uur kon vertrekken met de 50 leden van de Ooijse KBO met mondkapje op naar het Brabantse land. Hier werd in Deuren na een uurtje gestopt bij restaurantzalen van Bussel voor het kopje koffie met appelgebak. Hier verzorgde entertainer-troubadour Tonny Wijnands uit Deurne (bekend van het 65-jarig KBO Ooij-jubileum in oktober 2016) tweemaal een optreden,. Snel had hij de smaak en de gasten te pakken met een spetterend optreden. Hij had speciaal zijn programma aangepast op de activiteiten van de KBO en kreeg dan ook de zaal mee. Hier is ook een video-opname van gemaakt. Na het optreden en de Brabantse koffietafel werd vervolgens een bezoek gebracht aan museum Klok en Peel in Asten, waar in groepen verdeeld door gidsen een rondleiding werd gegeven. 

Op de terugreis werd als afsluiting bij restaurant Umberto in Alverna gedineerd. Exact om half negen was het gezelschap weer in Ooij en kon teruggekeken worden op een geslaagde dag.

Meer berichten