Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De K&egrave;ls. (foto: Diny Kuijpers)</p>

De Kèls. (foto: Diny Kuijpers)

(Foto: Diny Kuijpers)

Afscheid van De Kèls

OOIJ - Eindelijk is het dan zover. Niet dat de mannen van deze zanggroep staan te popelen om ermee te stoppen. Dat was al hun voornemen in 2019, maar corona legde helaas alles stil. De Kèls stellen het zeer op prijs om toch op een waardige manier van hun trouwe publiek afscheid te nemen.

In Dorpshuis De Sprong in Ooij is op zondag 17 oktober om 14:00 uur het eerste van de twee afscheidsconcerten. De zaal gaat open om 13:00 uur en het optreden begint om 14:00 uur. De entree kost vijf euro per persoon en de kaartjes zijn te verkrijgen tijdens de openingstijden van het dorpshuis en ook bij de leden van De Kèls. Iedereen kan rekenen op een zitplaats. Helaas kunnen we geen entreekaarten reserveren.

Let op: bij dit evenement gelden nog de huidige coronavoorschriften. Bij de ingang van de zaal zal behalve het toegangsbewijs ook het bewijs van volledige vaccinatie (QR-code, of een papieren bewijs), of een bewijs van een actuele negatieve testuitslag. Bovendien zult u -zo nodig- uw identiteitsbewijs moeten kunnen tonen. Zorg daarom, dat u uw ID-kaart, rijbewijs of paspoort bij zich heeft. 

Het aller, allerlaatste optreden is in het weekend van 10 december in cultureel centrum De Mallemolen in Groesbeek. Hiervoor zijn nog geen kaarten beschikbaar. “We houden u op de hoogte na de persconferentie van het kabinet op 1 november.”

Meer berichten