Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Scene uit een eerdere voorstelling. (foto: Sjaak Pouwels)</p>

Scene uit een eerdere voorstelling. (foto: Sjaak Pouwels)

(Foto: Sjaak Pouwels)

Eindelijk weer lachen met Den Zuuten Ienval

GROESBEEK - Toneelvereniging Den Zuuten Ienval treft de voorbereidingen voor de nieuwe voorstelling ‘Dokter help, ik ben getikt!’. 

Jonas is het werken zat, maar moet nog even tot aan zijn pensioen. Op zijn werk laat hij bewust steken vallen en hij laat zich opnemen in een kliniek in een poging zich gek te laten verklaren. Het personeel is al net zo vreemd is als de patiënten. Hij moet zich dus nog idioter voordoen om voor het leven arbeidsongeschikt te worden verklaard. Of het hem lukt ziet men tijdens deze hilarische voorstelling.

Toegang met coronatoegangsbewijs

Den Zuuten Ienval speelt de voorstellingen onder de, op dat moment geldende, coronamaatregelen. Nu is het zo dat, zonder de 1,5-metermaatregel, alle bezoekers met een coronatoegangsbewijs de voorstellingen kunnen bezoeken. Dat geldt voor iedereen van dertien jaar en ouder. Dit verplichte coronatoegangsbewijs (op een telefoon of papier) moet met een identiteitsbewijs bij de ingang getoond worden.

Speeldata

De première vindt plaats op zondag 7 november om 14.00 uur. Verder wordt er op zondag 7 november ook gespeeld om 19.00 uur, op vrijdag 12 en zaterdag 13 november (20.00 uur), op zondag 14 november (14.00 uur matinee) en om 19.00 uur, op vrijdag 19 en zaterdag 20 november (20.00 uur). 

De speellokatie is zaal De Sleutel aan de Bredeweg 71 in Groesbeek. Kaarten kosten tien euro en reserveren kan via www.denzuutenienval.nl  of via de reserveerlijn: 024 3578390. Den Zuuten Ienval neemt ook dit jaar weer deel aan de Rabo Club Supportactie. Leden van Rabobank kunnen stemmen op Den Zuuten Ienval van 4 tot en met 25 oktober.   

Meer berichten