Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>(foto: Andrew Helder)</p>

(foto: Andrew Helder)

(Foto: Andrew Helder)

Al 27 teams schrijven zich in voor Groesbeekse Kwis

GROESBEEK - Afgelopen zondag was de inschrijfmiddag voor alweer de vijfde Groesbeekse Kwis. Liefst 27 teams hebben zich al ingeschreven tijdens een gezellige voorinschrijving in café De Comm aan de Dorpsstraat in Groesbeek. Het team Staansköp was dit jaar het eerst aangemelde team van de Groesbeekse Kwis die op zaterdag 13 november gehouden gaat worden. 

De voorinschrijving was van 15.00 tot 17.00 uur. Na het inschrijven bleven verschillende vertegenwoordigers van de teams onderling gezellig kletsen. Er werd weer van alles gefotografeerd omdat Andrew Helder van de organisatie iedereen er op attent maakte dat de Groesbeekse Kwis tijdens deze inschrijfmiddag al was begonnen. Zaterdagavond 13 november staat de Groesbeekse Kwis weer stevig op de agenda in Groesbeek. Op de website kun je ook de stand van het aantal teams inzien en staat alles verder nog helder uitgelegd.

U kunt zich nog aanmelden via www.groesbeeksekwis.nl. Indien u nog geen idee heeft wat zo’n dorpsquiz inhoudt, op deze website wordt helder uitgelegd hoe het in zijn werk gaat.

“Hoe gaat het ook al weer? Men gaat een team samenstellen van zo’n tien of meer personen. Liefst mensen met verschillende interesses en van verschillende generaties. Het kan zijn dat sommige op pad moeten, het kan zijn dat er iets geknutseld moet worden. Ook verstandig om mensen telefonisch op die avond achter de hand te hebben om ze te raadplegen over bepaalde wetenswaardigheden. De kwis wordt op een door uzelf te bepalen locatie gehouden. Bij u thuis, in een café of zaaltje maar kan ook in een bedrijfs- of sportkantine. Het kwisboek kan zaterdag 13 november worden opgehaald in café De Comm en men kan dan de hoofdstukken onder de teamleden verdelen en aan de slag gaan. Op het einde van de avond levert u met teamleden gezellig in café De Comm het antwoordenboek in. Dan stoom afblazen en bijkomen van de quiz-stress tijdens de afterparty. Gezellig ervaringen delen met leden van andere teams. Het full-color kwisboek, gedrukt door drukkerij DHD mag u houden voor een mooie herinnering aan deze gezellige avond, waarbij we weer met zijn allen knus bij elkaar zitten.”

Meer berichten