Klas 3-4 1974/1975. (foto: Schoolfotograaf)
Klas 3-4 1974/1975. (foto: Schoolfotograaf) Foto: schoolfotograaf

Reünie Berg en Dalse jeugd 1960-1970

Algemeen

BERG EN DAL - Op 2 april 2022 houden (oud-)Berg en Dal-ers Marian Zweers, Rolf van der Kemp en Frank Bolsenbroek een reünie voor de jeugd van Berg en Dal, geboren tussen 1960 en 1970. De kern Berg en Dal kent een actieve Facebookgroep ‘Berg en Dal is Mooi’ waar contacten worden hernieuwd en onderhouden. ‘Hoe mooi zou het zijn om elkaar weer eens in het echt ontmoeten?’, concludeerden de initiatiefnemers.

‘De roep om écht contact wordt natuurlijk versterkt door het hopelijk naderende einde van de Covidbeperkingen. Ook wordt deze wens veelvuldig geuit op social media, waar de Berg en Dal-ers zeer hecht blijken. Via social media hebben zich al ruim negentig mensen aangemeld, op een doelgroep van ongeveer 150. Het wordt dus goed ontvangen, maar we willen graag iédereen bereiken!’, aldus Frank Bolsenbroek.

De reünie is vooral gericht op oud-leerlingen van de Titus Brandsmaschool, maar ook kinderen die in Berg en Dal woonden maar er niet naar school gingen zijn zeer welkom. Voor de optimaal nostalgische beleving is er de mogelijkheid om oude geuren op te snuiven in het zo markante schoolgebouw dat al bijna 70 jaar dienst doet. Verder wordt gezorgd voor koffie, borrel en buffet. Ook een ludieke activiteit zal niet ontbreken. Inloop vanaf 14:00 uur in Gemeenschapshuis Kerstendal.

De organisatoren beleven de voorpret al en hopen op ieders aanwezigheid. Aanmelden kan via datumprikker.nl met de link: www.tinyurl.com/9zfpsh75 of per e-mail titusbrandsma.reuni@gmail.com (ja reuni zonder ‘e’).

Uitgelicht

Digitale krant