Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sinterklaas in Groesbeek

“Beste ouders en kinderen, in de Gemeente Berg en Dal na een jaartje te hebben moeten overslaan door corona gaan we dit jaar gewoon mijn aankomst weer vieren.”

“Wij gaan dit als volgt doen op 14 november om 13.00 uur. Ik zal met mijn Pieten en presentator Mike van MPK Evenementen vanuit mijn stoel de kinderen toespreken op het terrein achter de Kringloop Sint-Michael in Groesbeek, dus heerlijk in de buitenlucht. Natuurlijk hebben mijn Pieten er dan voor gezorgd dat niemand nat kan worden mocht het gaan regenen, want wij hebben een prachtige hele grote spantent over het terrein geplaatst, zodat jullie in ieder geval droog staan. Onze danspieten zullen vanaf een apart podium weer wat dansjes doen en hopelijk is er ook weer een wethouder die het openingswoord komt doen. 

De opzet is een doorstroomlocatie dat wil zeggen dat de entree aan de linkerzijde van de Kringloop is en de uitgang aan de rechterkant van het gebouw. Verder zullen we er een gezellige middag van maken en hopen dat we om half vier af kunnen sluiten met een mooie foto van jou/jullie met Sinterklaas en of met een van de Pieten. Voor alle jeugdige bezoekers zijn er uiteraard weer heerlijke (verpakte) pepernoten en een pakje drinken.
Omdat dit een ‘doorstroom evenement’ in de buitenlucht is, is een QR-codecheck niet nodig. Desondanks zijn Sint en zijn Pieten twee keer gevaccineerd of in het bezit van een negatieve test.”

Meer berichten