Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Startbureau in Nijmegen.&nbsp;</p>

Startbureau in Nijmegen. 

(Foto: W. Deelen)

Uitgestelde Lentewandeltocht-herfsteditie: Wandelen door Nijmegen, Groesbeek en Berg en Dal

REGIO - Vanwege corona mocht de populaire Lentewandeltocht in maart niet doorgaan. Nu heeft WSV Zwanenveld de vergunningen rond om de Lentewandeltocht alsnog op zaterdag 13 en zondag 14 november te organiseren. Geen lente natuurlijk, maar ook in de herfst is het prachtig om door het Rijk van Nijmegen te wandelen! 

Deze uitgestelde Lentewandeltocht vertrekt net als de laatste jaren vanaf de blokhut van ZV De Batavieren aan de Groostalselaan 13 in Nijmegen. Vanaf hier leiden afwisselende routes de wandelaars door de glooiende en bosrijke omgeving van Nijmegen. 

Afhankelijk van de gekozen route lopen wandelaars over de stuwwal, de bossen van Berg en Dal en Groesbeek. Ook voor beginners, rustzoekers en gezelligheidslopers is de Lentewandeltocht een geschikt wandelevenement. Men kan namelijk kiezen uit de volgende afstanden: 5-10-15-20-25-30 en 40 km. 

Zich vooraf inschrijven voor deelname kan op www.lentewandeltocht.nl. U kiest uw route en tijdvak en kunt online het inschrijfgeld betalen. Door de aangepaste coronamaatregelen is het ook weer mogelijk om op de wandeldagen zelf in te schrijven. Dit kan op het startbureau aan de Grootstalselaan 13 in Nijmegen. Hier zijn coronamaatregelen getroffen om zo veilig mogelijk te kunnen starten en finishen. 

Het startbureau is open vanaf 08.00 uur en vanaf station Nijmegen Centraal goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk voor de OV-mogelijkheden: http://www.9292ov.nl/. Het inschrijfgeld bedraagt voor alle afstanden 3,50 euro (7,00 of 5,00 als u een beloning wenst). Kijk voor meer informatie op www.lentewandeltocht.nl of www.wandel.nl.”

Meer berichten