Logo gemeentenieuwsonline.nl

Francois Gesthuizen hoofdtrainer van De Treffers Groesbeek

GROESBEEK – De Treffers en Millingenaar Francois Gesthuizen zijn een contract overeen gekomen tot en met het seizoen 2022- 2023. Francois volgt per direct Jan de Jonge op die op 25 oktober vertrok.

Sinds het vertrek van Jan de Jonge was Francois reeds interim-hoofdtrainer maar nu promoveert hij per direct naar de functie van hoofdtrainer. In het voorjaar van 2021 versterkte Francois de technische staf en werd hij aangetrokken als co-trainer.
De intentie van beide partijen werd redelijk snel duidelijk. “We wilden samen verder en dit hebben we ook kenbaar gemaakt aan elkaar. Het waren positieve gesprekken en ik ben blij dat ik de komende tijd aan het roer sta.”
Francois ( 49 ) zit op zijn plek op Zuid. “Ik voel me als een vis in het water bij De Treffers. Ik kom hier al van jongs af aan en heb altijd al een goed gevoel bij De Treffers gehad. Een club met een superuitstraling waar prestatie en gezelligheid hand in hand. Wat wil je nog meer?”
Nu er een nieuwe rol voor Francois is in de groep, wil dit niet zeggen dat er zaken drastisch gaan veranderen. “Natuurlijk verschillen Jan en ik maar als er wijzigingen zijn, dan zijn dit accentverschillen. Die legt elke trainer net wat anders, ik zelf ben een trainer voor de lange termijn, bezig met het proces en het ontwikkelen van spelers en het team”, aldus Fransois van Gesthuizen.

Meer berichten