Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Kinderraad onthult naambord samen met wethouder Sylvia Fleuren.</p>

Kinderraad onthult naambord samen met wethouder Sylvia Fleuren.

(Foto: Peter Hendriks)

Onthulling naambord fietspad

GROESBEEK – Vrijdagmorgen is het naambord van het fietspad onthuld door 9 leerlingen van de kinderraad van Adelbrecht-Windekind school en Carolusschool aan de Cranenburgsestraat in Groesbeek samen met wethouder Sylvia Fleuren. 

Vlak voordat de onthulling zou gaan beginnen werd ontdekt, dat het nieuwe naambord op de kop was bevestigd. Ambtenaren van gemeentewerken hebben direct de fout hersteld, zodat de onthulling -zij met wat vertraging- alsnog door kon gaan. Door de leerlingen van beide scholen werden vier namen bedacht, waarna uiteindelijk de kinderraad de knoop doorhakte, aldus de 9-jarige Mart van Kesteren, voorzitter van de kinderraad. 

Samen met de wethouder werd het naambord onthuld. Het is geworden ‘Schoolpad’. Door de komst van de nieuwe wijk werd eerst het pad met betonblokken afgezet, maar nu met het nieuwe fiets / wandelpas is het voor de schoolgaande kinderen een stuk veiliger geworden, aldus wethouder Sylvia Fleuren. De wijk wordt nu ontsloten via de Heikantweg en Mariendaalseweg .

Meer berichten