Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De jeugd van Groesbeekse Boys tijdens een extra techniektraining.</p>

De jeugd van Groesbeekse Boys tijdens een extra techniektraining.

(Foto: Sandra Eeren)

Nieuwe jeugdleden zijn welkom bij Groesbeekse Boys

BREEDEWEG - Groesbeekse Boys heeft een mooie jeugdafdeling en alle leeftijdscategorieën zijn er goed bezet. Toch zijn nieuwe jeugdleden meer dan welkom. Zeker de jeugdteams onder 11 en onder 13 jaar kunnen aankomend seizoen versterking gebruiken.  

Groesbeekse Boys heeft veel te bieden. Elke jeugdspeler krijgt wedstrijd- en trainingskleding in bruikleen. Er is een mooie accommodatie met kunstgrasveld en tribune. Voor alle jeugdteams zijn er meerdere trainers en leiders om de jeugdspelers te begeleiden. Er worden regelmatig leuke activiteiten zoals extra techniektrainingen, een jeugdkamp en een familiedag georganiseerd. En de jeugdspelers zijn zelf actief bij de paasei actie en verjaardagsloterij waarmee de contributie al jaren laag gehouden wordt. En bovenal, voetballen met vriendjes en vriendinnetjes bij Groesbeekse Boys is gewoon leuk! 

Herkenbaarheid 
Groesbeekse Boys streeft naar herkenbaarheid van de selectieteams. Dat wil zeggen dat ook het jeugdbeleid erop gericht is om spelers uit de eigen jeugdopleiding door te laten stromen naar de selectie elftallen. In deze selectieteams spelen ook diverse spelers afkomstig van andere Groesbeekse voetbalverenigingen. En voor de jeugdspelers die uiteindelijk niet bij de selectie aansluiten is er altijd plaats bij het dameselftal of de overige heren seniorenteams waar presteren hand in hand samengaat met gezelligheid.  

Jongens en meisjes in alle leeftijdscategorieën kunnen een aantal trainingen gratis meedoen om te ervaren of voetballen bij Groesbeekse Boys bij ze past. Aanmelden kan via jeugd@groesbeekseboys.nl. 

Meer berichten