Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Peter Hendriks

Invasie van Sara’s in park ’t Groeske

GROESBEEK – In het centrum park ’t Groeske in Groesbeek was het vanavond een ware invasie van Sara’s en enkele Abrahams, dankzij de jarige Bianca Peters die 50 jaar geworden was. Bianca die altijd zeer actief is op allerhande gebied gaat ook altijd als Sarah op pad als er bekende 50 jaar geworden zijn. 

Deze avond werd zij zelf verrast toen zij – ondanks dat zij jarig was - haar hond Teun een Schapendoes ging uitlaten in het park ’t Groeske. In totaal verschenen er voor haar in het hele park 50 Sara’s, waaronder enkele Abrahams op de gekste plaatsen in het park, die allemaal een bloem (Margrietje) hadden meegebracht omdat Bianca jarenlang gewerkt heeft bij bloemenzaak ’t Margrietje aan de Margrietstraat in Groesbeek. 

Om 18.30 uur verzamelden de Sara’s zich bij het Mariagrotje aan de Stationsweg. Daar kregen zij een nummer en de bloem bestemd voor de jarige Bianca en een flesje Flügel voor onderweg. Bij elk nummer was een puzzelstukje toegevoegd die ook voor Bianca waren. De puzzel zal zij ongetwijfeld vanavond nog opgelost hebben, waar ze zichzelf is tegen gekomen.
Tegen 19.00 uur hadden alle Sara’s hun plaats ingenomen in afwachting van de Sara Bianca. Toen Bianca even na 19.00 uur in het park verscheen met haar Teun was ze totaal overdonderd door de vele Sara’s die speciaal voor haar naar ’t Groeske waren gekomen. Veel van de Sara’s zijn door Bianca ongetwijfeld herkend. Naar de meerderheid zal ze naar moeten blijven gissen. Want Sara’s maken zich normaliter niet bekend en verdwijnen zonder ook maar iets te zeggen met de noorderzon. Bianca keerde met een groot boeket Margrieten huiswaarts.

Meer berichten