Logo gemeentenieuwsonline.nl

Dansavond Seniorencafé Burgerlust in jarig OBG

NIJMEGEN - Dinsdag 24 mei gaan in Seniorencafé Burgerlust in OBG Nijmegen de voetjes weer van de vloer. Sfeermakers Kees en Erich van der Velden van muziekorkest Jersey maken er met hun gasten een gezellige avond van. Toegang is gratis. Ook nieuwkomers en alleengaanden zijn meer dan welkom.

Seniorencafé Burgerlust organiseert elke tweede en vierde dinsdag van de maand een dans- en  muziekavond in OBG Nijmegen. De avonden zijn voor 60-plussers die houden van een dansje en een praatje. Vaste entertainers staan garant voor een gevarieerde en gezellige avond met foxtrot, wals; maar ook beat en line dance horen tot het repertoire. Burgerlustvrijwilligers zorgen beurtelings voor de bar, bediening en (gratis) hapjes.

430 jaar OBG Nijmegen

De avonden zijn ook na de coronatijd weer druk bezocht en sfeervol, maar ditmaal wordt het een bijzonder feestje: OBG bestaat op deze dag exact 430 jaar.
Over de rijke geschiedenis van het OBG is een tentoonstelling ingericht in het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis aan de Marienburg 26 in Nijmegen.

Gezond oud worden

OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Daarom stelt OBG het gezellige Grand café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen voor een kopje koffie of een broodje.

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e en 4e dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur, www.obg.nu.

Meer berichten