Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Esther wordt ge&iuml;nstalleerd als Keizerin EMM Kekerdom.&nbsp;</p>

Esther wordt geïnstalleerd als Keizerin EMM Kekerdom. 

(Foto: Peter Hendriks)

Esther Wolvers Keizerin van schutterij EMM in Kekerdom

KEKERDOM – Esther Wolvers is zaterdagmiddag met het 65ste schot Keizer geworden van schutterij EMM uit Kekerdom. In totaal deden er zeven kandidaten mee om de hoogste eer van de schutterij. Esther wist met het 65ste schot de romp van de vogel naar beneden te schieten en werd hiermee voor de komende vijf jaar Keizerin van de jubilerende schutterij EMM uit Kekerdom.

Voor de Kekerdomse schutterij is Esther geen onbekende, in 2012 en in 2017 wist de partner van Esther Ruud Schaminee zich ook al Keizer te schieten, dus nu gaan ze nu voor de derde periode van vijf jaar als Keizerpaar voor schutterij EMM.Na de kroning van de nieuwe Keizerin werd het Keizersbal gehouden in de feesttent op het kermisterrein.

75-jarig jubileum EMM

Ook vierde schutterij EMM het afgelopen weekend haar 75-jarig bestaan met een drukbezochte receptie, waarbij burgemeester Slinkman de schutterij feliciteerde, gevolgd door een feestavond.

Brunch, pub-quiz en matinee

Zondagmorgen schoven ruim 100 schuttersleden zich aan voor een brunch waarna de speciale pub-quiz werd gehouden. Vanaf 14.30 uur werd het jubileum weekend afgesloten met een matinee verzorgd door Marco Verriet.

Meer berichten