Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Repaircaf&eacute;.&nbsp;</p>

Repaircafé. 

(Foto: SWOM)

Repair- en Internetcafé in Kulturhus Den Ienloop Millingen

MILLINGEN - Op zaterdag 28 mei is weer het maandelijkse Repair- en Internetcafé in Millingen aan de Rijn. Je bent welkom van 10.00-12.00 uur in Kulturhus Den Ienloop aan de  Heerbaan 115.

Kom even langs met kleine elektrische apparaten voordat je naar de DAR rijdt. Misschien krijgen onze vrijwilligers het apparaat samen met jou weer aan de praat. Ook kleine reparaties aan kledingstukken zijn bij de vrijwilligers in goede handen.

De reparaties zijn gratis, materiaalkosten zijn voor eigen rekening. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Wil je hulp bij het werken met en instellen van iPad/tablet, laptop, e-reader of mobiel?Ook dan zien wij je graag bij het Repair- en Internetcafé. Neem je eigen apparaat mee en eventueel benodigde inlogcodes.

Wij werken volgens de geldende regels van het RIVM.  Je hoeft je niet vooraf aan te melden. Aanleveren van artikelen is op eigen risico. Swom en haar vrijwilligers kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade.

Het volgende Repair- en Internetcafé is op zaterdag 25 juni. Het Repair- en Internetcafé is een initiatief van Stichting Welzijn Ouderen Millingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator, 0481 431105 of mail swom@hetnet.nl.

Meer berichten