De Thornsche Molen is weer op de kaart gezet!

Algemeen

PERSINGEN - Afgelopen weekend 14 en 15 mei waren weer de Nationale Molendagen gehouden en De Thornsche Molen was natuurlijk ook weer van de partij.

Het bestuur van De Thornsche Molen graag iedereen hartelijk bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan deze succesvolle molendagen voor de Thornsche Molen en natuurlijk ook alle bezoekers bedanken voor hun komst.

“De Thornsche Molen is weer op de kaart gezet! Het weer was prachtig, we hebben vele bezoekers gehad, we hebben veel kinderen kunnen blij maken met een kleurplaat, een windmolentje en een bouwplaat van een wipmolen, we hebben veel informatie uitgewisseld en er hing een zeer leuke en gemoedelijke sfeer.

Ook alle standhouders willen we bedanken: mandenmakers Kees van Kuppeveld en Johannes de Bennemaker, boerderijwinkel & camping De Hazelaarshof, Larger Than Life met handboogschieten, ‘Ök Woarum Nie’ met hun trekharmonica’s, John Bernhards van de balkenbrij, Wilbert Verriet  met het scheren van schapen en Corrie Hermsen van het prachtige aardewerk. Al met al een zeer geslaagd weekend.”

Elke zondagmiddag is De Thornsche Molen open voor bezichtiging en geven de vrijwillige molenaars graag uitleg. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om met groepen een aparte afspraak te maken voor een bezichtiging gedurende de hele week en eventueel met een presentatie. Meer informatie staat op www.thornschemolen.nl, aldus René van Driel namens het bestuur van De Thornsche Molen.

Uitgelicht

Digitale krant