Logo gemeentenieuwsonline.nl
Jo Hubbers overhandigt de bokaal aan Jan Eijkhout. (foto: Joop Verstraaten)
Jo Hubbers overhandigt de bokaal aan Jan Eijkhout. (foto: Joop Verstraaten) (Foto: Joop Verstraaten)

Jan Eijkhout wint de Jo Hubbersbokaal

GROESBEEK – De Groesbeekse visvereniging De Vrolijke Vissers heeft zaterdag het traditionele Jo Hubberstoernooi afgewerkt bij de Maas in Overasselt genaamd De Tempel van 9.00 tot 14.00 uur. 

Het was een bijzondere dag omdat De Vrolijke Vissers tevens het 75-jarig bestaan vierde in café Boslust aan de Nijmeegsebaan in Groesbeek. Tijdens de feestavond maakte de voorzitter van de Vrolijke Vissers Henk van Tent bekend dat Jan Eijkhout de Jo Hubbersbokaal in de wacht gesleept had, omdat hij liefst 6,6 kilogram vis uit de Maas gehaald had. 

Onder groot applaus nam Jan Eijkhout de bokaal van Jo Hubbers (77 jaar) in ontvangst. Aan dit toernooi dat voor de zesde maal gehouden werd, namen 38 vissers deel. Jo Hubbers heeft zich al 45 jaar ingezet voor De Vrolijke Vissers en iedereen kon een beroep op Jo doen.
Daarnaast verleende hij hand- en spandiensten voor de vereniging. Na de barbecue – met ook de dames van de vissers – volgde tot in de kleine uurtjes een feestavond, waar de band Schlager Boys uit Nijmegen een verrassingsoptreden verzorgde.

Meer berichten