Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Joop Verstraaten

Graffitispuiter in Groesbeek blijft actief tot ergernis van velen

GROESBEEK – De graffiti spuiter die sinds enkele weken actief is in vooral het centrum van Groesbeek weet van geen ophouden, dit tot grote ergernis van vele inwoners van Groesbeek. 

Wat de graffitispuiter van plan is, weet geen man en heeft vermoedelijk als code nummer 23, het nummer dat steeds naar voren komt bij zijn werken. Zo heeft de tot nog toe onbekende als eerste een lange tuinmuur langs de Hoflaan helemaal voorzien van zijn graffiti. Ook op het marktterrein moest het grote bord van het plan Marktterrein eraan geloven, alsmede de voormalige vestiging van Scapino.
Sinds kort is ook de voormalige vestiging van Lidl aan de Atelierweg het doelwit, en zelfs een verkeersbord op de Stekkenberg moest het ontgelden.
Wat opvalt is dat de spuiter nergens graffiti spuit waar een camera is geïnstalleerd. Volgens zijn laatste activiteiten is deze niet van plan te stoppen, want bij de voormalige Lidl staat ‘Tekno gaat door 23’. Ook de politie tast in het duister wie de graffitispuiter – die al voor de nodige schoonmaakschade heeft gezorgd - , en staat voor een raadsel.

Meer berichten