Logo gemeentenieuwsonline.nl

Burendag op sportpark Noord in Groesbeek

GROESBEEK – Voetbalvereniging Germania, Forte Welzijn en basisschool en Voorzieningenhart Op De Heuvel hebben onlangs de handen in een geslagen om de wijk Stekkenberg/Groesbeek Noord en de voetbalclub bij elkaar te brengen. Met de Nationale Burendag op zaterdag 24 september is een mooie gelegenheid om de samenleving in de eigen buurt erbij te betrekken. 

De wijk Stekkenberg heeft de laatste jaren nogal wat veranderingen ondergaan zoals oude bewoners vertrokken en kwamen weer terug, nieuwe bewoners kwamen in onze prachtige wijk wonen. Het wordt dus de hoogste tijd om elkaar op te zoeken en elkaar beter te leren kennen. Op zaterdag 24 september wordt de Burendag op sportpark Noord gehouden. Het belooft een leuke en een mooie dag te gaan worden.

De dag begint om 12.30 uur met een gratis lunch voor alle wijkbewoners van Stekkenberg/Groesbeek Noord en de leden van Germania. (Hiervoor dient men zich wel aan te melden; dat kan in het clubhuis van Germania of in Voorzieningen Hart Op De Heuvel of via info@germaniagroesbeek.nl en telefoonnummer 06 22235292 tot uiterlijk dinsdag 20 september tot 20.00 uur).

Na de lunch ziet het programma er als volgt uit: Vrij- en kleedjes/rommelmarkt, in het clubhuis fototentoonstelling Germania en de Stekkenberg , kennismaken met het spel jeu de boules, voetgolfparcours voor de jeugd. Verder is er voor de jeugd een ballenbak, luchtkussen, stormbaan en zijn er diverse spellen aanwezig.
Vanaf 11.45 uur rijdt het treintje van De Oude Molen door de wijk en kan iedereen gratis opstappen en wordt zo naar sportpark Noord gebracht.
Vanaf 17.30 uur wordt de dag afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje met muzikale klanken van een dj.

Meer berichten