Afbeelding

Inzameling gebruikte kleding door Groesbeeks Glorie

Algemeen

GROESBEEK - Inmiddels is het weer herfst en nadert de winter. Vast en zeker weer de tijd om oude en niet meer gebruikte maar nog wel goede kleding en schoenen en andere materialen op te ruimen. Handbalvereniging Groesbeeks Glorie helpt  hierbij graag weer een handje door het organiseren van een inzamelingsactie.


Deze inzamelingsactie staat gepland op zaterdag 8 oktober a.s. van 10.00 – 14.00 uur. Wat mag er aangeleverd worden?
Goede kwaliteit gebruikte kleding, lakens, dekens, gordijnen, knuffelbeesten, schoenen (per paar), riemen/ceintuurs en handtassen. Geen aanlevering van vuile/natte kleding, kapotte/beschadigde kleding- kussens, dekbedden, matten, tapijten en enkele schoenen.
De aan te leveren kleding en andere toegestane materialen mogen in plastic (afval)zakken tussen 10.00 en 14.00 uur ingeleverd worden bij bloemisterij Wilhelmina aan de Kon Wilhelminaweg 12a in Groesbeek.
Vrijwilligers van de handbalvereniging staan daar klaar om de zakken in ontvangst te nemen en op te bergen. De organisatie Smart Recycling komt einde middag de ingeleverde zakken ophalen.

Voor het totaal gewicht van de ingeleverde materialen ontvangt de handbalvereniging een financiële vergoeding, die ten goede komt aan de clubkas.

Uitgelicht

Digitale krant