Cultureel café-avond

Algemeen

MOOK - Op 5 oktober start het nieuwe seizoen van de cultureel café-avonden met weer een boeiend en gevarieerd programma !.

Ans van Kessel, bij velen bekend en geliefd, schrijft poëzie. Haar bloemrijke en toegankelijke gedichten gaan over kinderen, liefde, natuur, dood en leven. Zij schrijft gedichten bij kunstwerken en foto’s. Naast serieuze gedichten schrijft Ans ook verzen, die lichter van toon zijn. Zij won diverse prijzen bij poëziewedstrijden en behaalde eervolle vermeldingen.

Zijn eerste gitaar kocht Jan Janssen als tiener voor 34 bij elkaar gespaarde guldens.Op 23-jarige leeftijd besloot hij klassiek gitaar te gaan studeren aan het conservatorium in Arnhem. Na uiteenlopende muzikale werkzaamheden opende Jan een gitaarschool in Mook. Daarnaast treedt hij in binnen-en buitenland op als muzikant in cafés en jazzpodia. Hij maakt muziek die je raakt.

Peter Beijers is autodidact en ontwikkelde zijn stijl van fotografisch verbeelden in de afgelopen jaren naast zijn baan als bestuurder in de gezondheidszorg en onderwijs. Hij volgde een aantal fotografie cursussen onder leiding van ervaren fotografen in binnen- en buitenland. Dit alles met oog voor compositie en detail.

Ieder programma onderdeel zal circa twintig minuten duren, afgewisseld door pauzes. Tijdens deze pauzes tekent het Chase 4 voor de muzikale omlijsting.

Het Cultureel Café vindt plaats op woensdag 5 oktober in ‘t Môk’s café, Groesbeekseweg 3 in Mook. Het programma begint om 20.30 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. De toegang is gratis.

Uitgelicht

Digitale krant