Brandweer met blusvoertuig en hoogwerker ter plaatse.
Brandweer met blusvoertuig en hoogwerker ter plaatse. Foto: Harm van den Brink

Brand in onlangs geopende accommodatie van DVSG Groesbeek

Algemeen

DE HORST – De brandweer van Groesbeek is dinsdagavond gealarmeerd voor een brand in de pas geopende accommodatie van voetbalvereniging DVSG aan de Hoge Horst in het kerkdorp De Horst in Groesbeek. 

Toen de brandweer met een blusvoertuig alsmede een hoogwerker ter plaatse kwam, was er een flinke rookontwikkeling. Volgens omstanders is de brand ontstaan in de meterkast bij de kleedkamers, die er voor zorgde dat er een enorme rookontwikkeling was die door het gebouw trok.
De brandweer had de brand in de meterkast snel onder controle maar de gehele accommodatie zit momenteel zonder stroom evenals een woning in de omgeving van het clubgebouw.
Nadat de brand gedoofd was heeft de brandweer het gehele pand geventileerd. De jeugd die wilde gaan trainen, heeft op de parkeerplaats staan wachten of hun training wel door zou gaan. De brand heeft het nodige bekijks getrokken vanuit de omgeving. Het is niet bekend wat de oorzaak van de brand is geweest en of die veel schade heeft aangericht aan de nieuwe accommodatie van DVSG.

Uitgelicht

Digitale krant