Voorverkoop jeugdvoorstelling Den Zuuten Ienval Groesbeek

Algemeen

GROESBEEK- De jeugdgroep van toneelvereniging D’n Zuuten Ienval (met 25 toneelspelers) brengt weer een nieuwe familievoorstelling op de planken voor jong en oud. Ditmaal is gekozen voor een bewerking van Belle en het Beest. 

Op een dag is Belle bloemen aan het plukken in het bos terwijl Roodkapje op dat moment druk bezig is om bospaddenstoelen te plukken voor haar lievelingssoep. Ze komen elkaar tegen en worden uiteindelijk vrienden en besluiten om opnieuw af te spreken.
De twee dames beleven allerlei avonturen in het bos, waar ze per ongeluk als maar dieper in verdwalen. Wat het duo verder nog meemaakt en of ze ooit nog thuis zullen komen, ziet men allemaal in dit leuke en humoristische stuk voor jong en oud.

De uitvoeringen vinden plaats op zaterdag 25 maart om 18.30 uur, zondag 26 maart om 14.30 uur, zaterdag 1 april om 18.30 uur en zondag 2 april om 14.30 uur. De voorstellingen vinden plaats in zaal De Sleutel Bredeweg 71 in Groesbeek. De kaarten kosten 8,00 voor volwassenen en 6,00 euro voor kinderen tot 16 jaar. Pinnen is mogelijk. Reserveren kan via www.denzuutenienval.nl of telefonisch 024-3578390 .

Uitgelicht

Digitale krant