2e Jeu de Boules-BOL-toernooi in Leuth

Algemeen

LEUTH - Zaterdag 27 mei was de tweede wedstrijddag van het bol-toernooi, het jaarlijkse toernooi tussen de jeudeboules-teams van de P.V. Leuth, de Zilveren Kogels Ooy en de P.V. Beek.

Dit keer werd er gespeeld op de (nieuwe) banen van de P.V. Leuth bij De Vriendenkring in Leuth. Er werd weer -zoals gebruikelijk is- bij deze ontmoetingen, volop strijd geleverd om een goed eindresultaat neer te zetten. Tot de laatste speelronde bleef het spannend wat het eindresultaat zou worden van deze speeldag.

Voor de dag was het resultaat dat het derde team van P.V. Beek met de eer ging strijken voor de dagprijs, dit met drie gewonnen partijen De dagstand van het toernooi; 1e P.V. Beek 9 gewonnen partijen, 2e P.V. Leuth 6 gewonnen partijen en 3e Ooy met 3 gewonnen partijen.

Stand na 2 wedstrijddagen: 1e P.V. Beek i8 gewonnen 2e P.V. Leuth met 12 gewonnen en 3e Zilveren Kogels Ooy met 6 gewonnen.

De volgende ontmoeting op 1 juli in Beek zal de eindwinnaar van van het BOL-toernooi 2023 opleveren. Al met al weer een geslaagde aflevering van het BOL-toernooi 2023.

Uitgelicht

Digitale krant