Cheque voor Duofiets. (foto: J. Janssen)
Cheque voor Duofiets. (foto: J. Janssen) Foto: J. Janssen

Nieuwe kracht vooruit op de duofiets

Algemeen

MOOK & MIDDELAAR - Vanaf zondag 24 maart kan iedereen in de gemeente Mook & Middelaar de duofietsen weer reserveren via www.ahdmmm.nl. Het seizoen loopt tot en met 27 oktober.

Om goed te kunnen starten zijn natuurlijk de juiste middelen nodig. En met een cheque van 2000 euro zorgde daar op de twaalfde maart stichting Voor Elkaar Univé voor. Twee afgevaardigden van de toekenningscommissie kwamen het bedrag overhandigen, zodat twee nieuwe accu’s op de fietsen gezet konden worden. Onder het motto ‘Samen voor Elkaar’ wil Univé de samenleving leuker maken. En omdat dit ook het doel is van het Samen Trappen ondersteunen zij het project Duofiets met een financiële donatie. 

Niets staat dus een ritje in de weg. Giantstore Milsbeek heeft de fietsen weer nagekeken, de testkilometers zijn al gemaakt en de hesjes komen straks weer vers gewassen over de rugleuningen. 

De gemeente Mook & Middelaar staat voor een actieve en sociale levensstijl. “En wij, als vrijwilligers van de Duofiets, willen dat concreet invulling geven. Speerpunt dit jaar is het dan ook om alleenstaanden aan het fietsen te krijgen. Wij zorgen voor een duopartner. En zelfs wie niet wil meetrappen kan zijn benen stilhouden. Aan alles is gedacht.”

Uitgelicht

Digitale krant