Jan Verbeet, Willie Hopman nemen de podcast met Jan Peters op.
Jan Verbeet, Willie Hopman nemen de podcast met Jan Peters op. Foto: Peter Hendriks

Podcast Jantje P bij Omroep Berg en Dal

Algemeen

BERG EN DAL - Willy Hopman en Jan Verbeet hebben een nieuwe podcast gemaakt. Podcast Jantje P. Deze podcast gaat over Jan Peters, de beste en bekendste voetballer uit Groesbeek, Berg en Dal en een van de beste zo niet de beste voetballer uit de Regio Nijmegen. 

Jan vertelt in deze podcast openhartig over zijn leven als voetballer èn over zijn leven buiten het voetbal. Verder vertellen anderen over hun ervaringen met, hun kijk op en hun mening over Jan.

Deze podcast telt 6 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer 40 minuten. De afleveringen worden uitgezonden van 7 april tot en met 12 mei, elke zondag tussen 1 en 2 uur. Zij worden in deze periode herhaald op elke woensdag tussen 8 en 9 uur.

Deze podcast kunt u live beluisteren via de radiofrequenties en website van Omroep Berg en Dal. Verder kun je hem op elk gewenst tijdstip beluisteren op de website van Omroep Berg en Dal via ‘Uitzending gemist’ of ‘Media, onderdeel podcast’. De afleveringen van deze podcast worden ook op Spotify geplaatst en daar kun je ze ook te allen tijde beluisteren.

Uitgelicht

Digitale krant