Afbeelding
Foto: eigen foto

Voorjaarsmiddag Zonnebloem

Algemeen

MALDEN - Op woensdagmiddag 20 maart was de jaarlijkse voorjaarsmiddag van de Zonnebloem Gemeente Heumen. Dit keer in Maldensteijn. 

Na ontvangst met koffie met wat lekkers was er een welkom door de voorzitter B. Bottema en verzorgde het Visserskoor uit Beers een mooi optreden. ‘Het kleine café aan de haven’, ‘Als de klok van Arnemuiden’ en ‘Vaya Con Dios’ waren slechts enkele nummers die ten gehore werden gebracht. Er werd door de aanwezigen in de foyer volop meegezongen.

In de pauze werd er een drankje en een hartig hapje geserveerd en werden ook de bingokaarten en Nieuwsbrieven uitgedeeld. Daarna werd gestart met de bingo waarbij leuke prijsjes te verdienen waren. Op het eind van de middag was er voor alle gasten een fleurig voorjaarsbloemetje en een zakje paaseitjes. Het was weer een geslaagde middag! 

De organisatie van de activiteiten kan niet gedaan worden zonder vrijwilligers. “Lijkt het u ook leuk om mee te helpen met het organiseren van activiteiten voor de Zonnebloem gemeente Heumen, of zou u wel eens regelmatig iemand thuis willen opzoeken voor een gesprek? Neem dan gerust contact op met T. van Sonsbeek (3582051). Zij kan u meer informatie verstrekken. 

Uitgelicht

Digitale krant