Thema-middag over diabetes door KBO Overasselt Nederasselt

Algemeen

OVERASSELT - Op dinsdag 23 april om 14.00 uur vindt er een informatieve themamiddag plaats in het verenigingsgebouw van Overasselt. Georganiseerd door KBO Overasselt Nederasselt, staat deze middag in het teken van diabetes.

Deze themamiddag biedt een uitgelezen kans om meer te leren over deze aandoening, hoe ermee om te gaan en welke preventieve maatregelen genomen kunnen worden.
De bijeenkomst staat open voor leden van KBO’s in de gemeente Heumen. Een hartelijke uitnodiging gaat uit naar alle leden om deel te nemen aan deze leerzame en belangrijke middag. Voor niet-leden die geïnteresseerd zijn in het bijwonen van deze bijeenkomst, geldt een toegangsprijs van vijf euro.

‘Het betalen van deze bijdrage kan alleen contant geschieden, dus we verzoeken vriendelijk om gepast geld mee te nemen, aangezien pinnen niet mogelijk is. Iedereen krijgt een gratis kopje koffie of thee bij binnenkomst, aangeboden door de KBO.
Kom en sluit je aan we streven samen naar een beter begrip van diabetes en hoe we als gemeenschap elkaar kunnen ondersteunen in het omgaan met deze uitdaging.”

Uitgelicht

Digitale krant