Afbeelding

Aandachtig wandelen in de lente

Algemeen

GROESBEEK - Het is voorjaar en dat is te zien. Bomen met bloesem staan volop in bloei. Geen mooier seizoen om in alle rust een meditatieve wandeling te maken door de bossen rond Groesbeek. 

Op woensdagochtend 24 april organiseren de parochie en de protestantse gemeente van Groesbeek een stiltewandeling van een goed uur met als thema: Veranderen, kan dat? De natuur verandert van de winter naar de lente, maar tegelijkertijd wordt een brandnetel nooit een magnolia. Een mooi thema om tijdens het wandelen over te mijmeren.

De wandeling begint om 9.45 uur in de Serre van de protestantse kerk, Kerkstraat 18, waar het thema wordt toegelicht. Het eerste half uur wordt in stilte gelopen. Zo kan de natuur met volle aandacht ervaren worden. Het tweede half uur is er tijd voor de ontmoeting met elkaar.

Rond 11.15 uur wordt de wandeling afgesloten in de kerk met het aansteken van een kaarsje. Ten slotte kan er een kopje koffie/thee gedronken worden in de Serre.

Iedereen is van harte welkom. Opgave vooraf is niet nodig en er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie: riahopman@xs4all.nl.

Uitgelicht

Digitale krant