Afbeelding

KookHus Leuth onder grote belangstelling van start

Zakelijk

LEUTH - Op dinsdag 20 januari is in het kulturhus van Leuth het Kookhus van start gegaan. Er waren veel mensen op afgekomen om informatie te krijgen over de plannen van de initiatiefnemers en om een van de soepen te proeven die er voor alle gasten was gemaakt.

Vanaf nu is er elke dinsdag in Leuth de mogelijkheid een lekkere en gezonde maaltijd te gebruiken voor de prijs van zes euro. Mensen die willen mee-eten, zijn welkom vanaf 18.00 uur en om 18.15 uur gaan ze aan tafel. Wel is het nodig zich vooraf aan te melden via de mail kookhus@outlook.com of door een ingevuld formulier in de bus te stoppen van Bredestraat 13 of Hengemunde 43. Deze formulieren liggen in de hal van het Kookhus en bij de Spar in Leuth.

Ook worden mensen die willen helpen met koken uitgenodigd dit kenbaar te maken. Dat kan op dezelfde wijze als hierboven staat beschreven. Het tafeldekken, afwassen en opruimen na afloop gebeurt door alle deelnemers, want het is juist de bedoeling er een gezamenlijke activiteit van te maken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uitgelicht

Digitale krant