Afbeelding

Succesvolle beursgang Hubbers

Zakelijk Zaken Nieuws

LEUTH - Paaszaterdag heeft Hubbers BV - ontwerp en/of realisatie van interieurs - een succesvolle gang naar de Nijmeegse Woonbeurs in de Vereeniging te Nijmegen gemaakt.

Met als thema "Daar hadden we zelf nooit aan gedacht …" werden bezoekers geïnformeerd over de voordelen om Hubbers in een vroegtijdig stadium bij de (ver)bouw van hun woning in te schakelen.

"Daar hadden we zelf nooit aan gedacht …" is namelijk een veelgehoorde uitspraak van klanten van Hubbers tijdens het kennismakingsgesprek waarbij de bouwkundige indeling van hun woning ter sprake komt. Volgens de interieurarchitecten van Hubbers leert de ervaring dat het namelijk altijd beter kan. In overleg met de toekomstige bewoners wordt de indeling en het interieur op maat ontworpen volgens hun specifieke wensen en behoeften. Kleine bouwkundige aanpassingen in een vroegtijdig stadium leiden tot veel meer wooncomfort gedurende vele jaren.

Hubbers ontwerpt en/of realiseert interieurs. Wat Hubbers uniek maakt is de combinatie hiervan. Eén team met ontwerpers, engineers, meubelmakers en monteurs staat garant voor een zorgeloze en zorgvuldige realisatie van opdrachten. Dit betekent voor opdrachtgevers korte lijnen, één aanspreekpunt en onbeperkte mogelijkheden.

Hubbers onderscheidt zich door creativiteit, vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid. Al meer dan 35 jaar!

HUBBERS BV, Lieskes Wengs 6 Leuth; (024) 663 88 20; info@hubbers.nl; www.hubbers.nl

Uitgelicht

Digitale krant