Afbeelding

PV Leuth winnaar Boltoernooi

Algemeen

LEUTH - Op 8 augustus was de laatste dag van het Bol-toernooi. De bouleverenigingen uit Beek, Ooy en Leuth stonden vandaag, voor de derde keer, tegenover elkaar.

Leuth begon het toernooi met een lichte voorsprong. Deze wist ze te behouden, zelfs uit te breiden, zodat PV Leuth dit jaar weer winnaar werd van het toernooi.

Hoewel de morgen begon met wolken werd het tegen de middag vrij zonnig. Een kleine vijftig personen meldde zich bij De Vriendenkring in Leuth. Er werden drie voorgelote wedstrijden gespeeld. De spanning was bij diverse partijen te snijden. Er was door PV Leuth gezorgd voor diverse hapjes.

De dagprijs ging naar PV Leuth team 3: Trees Tissen, Riny Verheijen, Jan Wieland en Gerrit van Eldijk hadden als team alle drie wedstrijden gewonnen en werden verrast met een bloemetje.

Leuth won uiteindelijk het toernooi met 24 gewonnen wedstrijden. Ooy had er 16 gewonnen en Beek 14. De wisselbeker (geschonken door Jan Gout) werd door Joop Rutten in ontvangst genomen. Alle verenigingen kunnen weer terug kijken op een geslaagd toernooi.

Uitgelicht

Digitale krant