Afbeelding

Weer feestmis voor Bartholomeus

Algemeen

BEEK - Op woensdag 24 augustus wordt in de Sint-Bartholomaeuskerk in Beek een feestelijke H. Mis opgedragen ter ere van de naamdag van de patroonheilige van deze kerk.

De viering begint om 19:00 uur en wordt voorgegaan door pastoor Henk Janssen. De muzikale invulling wordt verzorgd door het mannenkoor Sint-Caecilia en Het Gemengd Koor, met Cor van Wageningen als dirigent / organist.

Al bijna 200 jaar staat de kerk in Beek onder bescherming van de heilige Bartholomeus. Toen in december vorig jaar bekend werd dat ‘zijn’ kerk voorlopig open blijft voor bijzondere vieringen, zal ook hij - vanuit zijn plaats ‘in den hoge’ - deze fantastische uitkomst met instemming hebben begroet! Naar verwachting zullen, net als op 24 augustus 2015, velen gebruik maken van deze gelegenheid tot samen vieren om dankbaarheid te tonen, elkaar te ontmoeten en te luisteren naar prachtige koor- en orgelmuziek.

Vervoer van en naar huis wordt geregeld voor diegenen die slecht ter been zijn. Ook parochianen van ‘Het Höfke’ zijn natuurlijk van harte uitgenodigd. Mocht u van deze ‘taxidienst’ gebruik willen maken dan kunt u dat doorgeven aan An Verseput (Höfke): 024 6841703, Martien de Witt: 024 6842327 of Ineke Huilmand: 024 6843376.

Uitgelicht

Digitale krant